HANDBOL
Esports16/03/2013

Un magnífic Fraikin Granollers es retroba amb la victòria derrotant el Valladolid (30-25)

Gonzalo ha brillat sota els pals i Malasinskas ha liderat l'atac vallesà

GranollersDesprés de caure la passada jornada davant l'Osca per un ajustat (30-31) i perdre la seva imbatibilitat a la segona volta, el Fraikin Granollers es va retrobar amb el triomf (30-25) davant el Cuatro Rayas Valladolid, a qui va dominar amb comoditat durant tot el partit.

Van arrencar els catalans encertats en atac, amb Raul Campos i Nicklas Grundsten liderant i sota pals amb el jove Gonzalo Pérez de Vargas en forma i inspirat. La primera part va transcórrer amb avantatge còmoda (màxima de 4 gols) de l'equip vallesà davant un Valladolid amb poc encert en el llançament.

Cargando
No hay anuncios

La reacció del conjunt visitant, sota les directrius de Pastor, no es va fer esperar, controlant les diferències i reduint en alguns moments, gràcies a les accions de Krivokapic i Peciña.

Però la millora castellana es va veure de nou contrarestada per les accions d'un Granollers concentrat i amb minuts ofensius de gran qualitat, com els dos gols de Pujol, marcant el 12-7 i de Blanxart (13-8), definint les màximes diferències de la primera meitat. Les pèrdues de pilota i la falta de recuperacions van ser una constant i penalitzar el marcador de l'equip de Valladolid. Només uns minuts abans del descans amb gols de Peciña, destacat en la trobada, Porras i García Vega, així com una acció de Pujol sobre Hernández, castigada amb exclusió i penal, van facilitar un últim parcial de 2 gols a favor dels visitants, i van col·locar el marcador en 15-12.

Cargando

Va començar la segona part seguint la tendència inicial, tres gols encadenats de l'equip local amb nous protagonistes Solé i Pérez, van forçar un temps mort de l'equip visitant per intentar trencar la tendència al marcador. Amb les exclusions de Grundsten i els dos dos gols de Peciña (18-13) i Alonso (18-14) no n'hi va haver prou per canviar el ritme del partit, gràcies en gran mesura a les intervencions del porter del Fraikin que van arrencar els aplaudiments del públic assistent.

Camps i Malasinskas van liderar l'atac vallesà mitjans de la segona meitat i la defensa i, altre cop Gonzalo a la porteria no va deixar que Cuatro Rayas inquietés en cap moment en el marcador. Fraikin no va donar treva en defensa i va jugar ràpid i contundent per arribar a una màxima diferència de set gols (27-20). Ni l'exclusió de Pujol va servir perquè el Valladolid reduís la diferència. Fraikin es va emportar la victòria i va tornar a la realitat a un Valladolid que haurà de seguir patint fins al final de la temporada.

Cargando

- Fitxa tècnica:

30 - Fraikin Granollers: Gonzalo, Blanxart (3), Malasinskas (4), Campos (7), Puig (2), Grundsten (4) i Resina (2)-equip inicial-Pujol (2), Pérez (2), Solé (2), Salinas (1) i Marc Garcia (1).

Cargando

25 - Cuatro Rayas Valladolid: Hector Tomàs, Peciña (4), Hernández (4,1 p), Vega (4), Krivokapic (5), Àvila (1) Félix Garcia-equip inicial-César (ps) Porras (3), Lacasa, César Pérez (-) i Alonso (4).

Marcador cada cinc minuts: 3-1, 6-3, 9-6, 13-8, 13-10 i 15-12 (descans) 18-12, 19-15, 21-17, 25-20, 27-22 i 30-25 (final).

Cargando

Àrbitres: Jesús Escudero Santiuste i Jorge Escudero Santiuste. Van excloure Camps, Grundsten i Pujol pel Fraikin Granollers i Peciña i Hernández pel Cuatro Rayas Valladolid.