1a divisió
Esports Futbol 09/02/2013

Gregorio Manzano debuta amb un empat agònic contra l'Osasuna (1-1)

El Mallorca ha igualat el gol inicial de Lolo amb un cop de cap del defensa brasiler Pedro Geromel, al minut 92

Nsue i Flaño lluiten per una pilota durant el Mallorca - Osasuna

MallorcaEl nou Mallorca que dirigeix Gregorio Manzano, que debutava a la banqueta després de substituir aquesta setmana a Joaquín Caparrós, ha salvat un punt en el temps de descompte davant l'Osasuna (1-1). Un cop de cap del defensa brasiler Pedro Geromel ha neutralitzat el gol marcat per Lolo (min. 71).

Manzano ha donat continuïtat a l'onze tipus de Caparrós i ha pogut comprovar que, llevat els deu primers minuts, l'equip ha tornat a posar de manifest els errors que l'han arrossegat als últims llocs de la taula.

El Mallorca ha sortit molt concentrat, prement amunt i exhibint una correcta circulació de la pilota. Però li ha durat poc. N'hi ha hagut prou que l'Osasuna s'ajustés les seves línies i pressionés amb encert a la zona ampla per anivellar les accions.

Al minut 16, l'àrbitre Pérez Montero ha anul·lat un gol a Rubén (Osasuna) per una presumpta falta al porter Aouate, i al minut 43, el mexicà Giovani Dos Santos no ha estat encertat en un mà a mà amb el porter Andrés Fernández. Aquestes dues han estat les úniques accions d'interès al primer temps.

A la segona part, amb un Osasuna replegat, el Mallorca ha agafat el domini del partit. Amb Hemed al camp, l'equip ha tingut més agressivitat en atac. Però malgrat això i les ocasions, no ha estat capaç d'avançar-se. En canvi, sí que ho han fet els visitants, amb un cop de cap de Lolo a la sortida d'un córner (71').

El gol en contra ha deixat estabornits els locals, que semblaven incapaços de reaccionar. Tanmateix, a les acaballes del partit el Mallorca ha fet un pas endavant. Amb força i coratge, Pedro Geromel ha salvat un punt al descompte, també rematant de cap (92').