FUTBOL

Roures: "Estic a favor de la consulta del 9-N, el que no vol dir que estigui a favor de la independència"

El president de Mediapro diu a 'El Partido de las 12' de la Cadena Cope que "l'explotació del futbol actualment és deficitària"

Jaume Roures, president de Mediapro, ha parlat sobre la consulta del 9-N en una entrevista al programa 'El Partido de las 12' de la Cadena Cope. "Estic a favor de la consulta del 9-N, el que no vol dir que estigui a favor de la independència", ha comentat. Quan li han preguntat si estava preocupat per com quedaria la situació de la Lliga si Catalunya fos independent, Roures ha dit: "Si Catalunya s'acaba independitzant hi haurà problemes tan importants que el futbol serà el menor de tots ells. No em preocupa el que passarà en el futur, em preocupa la situació actual".

El president de Mediapro també ha assegurat que l'explotació del futbol a l'Estat és "deficitària". "L'explotació del futbol actualment és deficitària. La Lliga espanyola no ens dóna beneficis i, globalment, els operadors perden diners", ha dit. "El seguim comprant perquè és un contingut 'premium' que has de tenir, i esperem que algun dia la situació millori i que l'Administració combati el pirateig", ha comentat abans de sentenciar que "només la Fórmula 1 i el motociclisme són rendibles".

Roures ha comentat que tant els partits en obert com els resums dels gols també els fan perdre diners. "El partit en obert és una expropiació que no té sentit i perjudica el futbol, parlem de quantitats importants", i ha afegit: "Els resums dels gols resten diners, hi ha la salvatjada de veure-ho en obert a la tarda".

Més continguts de