Segona Divisió
Esports Futbol 07/04/2013

Montilivi manté el somni del Girona, que goleja per 5-2 al Múrcia

Els gironins s'han vist afavorits per dos penals a la primera mitja hora de partit

GironaEl Girona ha aconseguit una àmplia victòria davant el Múrcia (5-2) que li permet seguir a la zona de promoció i augmentar a vuit punts la distància que el separa dels equips que no entrarien en la lluita final per l'ascens.

Els locals s'han vist beneficiats pels dos penals que l'àrbitre ha assenyalat al seu favor en la primera mitja hora de partit, tots dos comesos sobre Felipe Sanchón.

El primer, al minut 14, ha suposat l'expulsió de Molinero per doble targeta groga i posteriorment ha sigut transformat pel mateix Felipe. El segon, en el minut 27, l'ha convertit en gol Luso Delgado (2-0).

El partit semblava sentenciat, però al final de la primera part el Múrcia ha escurçat distàncies. Ha marcat Matilla en un lliure indirecte dins de l'àrea.

En el segon acte, Toni Moral s'ha inventat un golàs des d'una banda (3-1). Minuts més tard, Acuña ha donat la tranquil·litat a Montilivi i, després el 4-2 obra de Cristian Ruso, el mateix Acuña ha signat el 5-2 definitiu.

Després d'aquest marcador, el Múrcia queda a la vora dels llocs de descens.

Fitxa tècnica:

5. Girona FC: Mallo, Txiki, Migue, Richy, David Garcia, Tébar, Luso (Eloi, min.72), Juanlu, Jofre (Toni Moral, min.46), Felipe (Gerard Bordas, min.84) i Acuña.

2. Múrcia: Javi Jiménez, Molinero, Mauro Dos Santos, Catalá, Taglia, Acciari (Albiol, min.33), Dani Toribio (Eddy, min.62), Matilla, Saul Berjón (Cristian Ruso, min.72), Emilio i Kike García.

Àrbitre: Perez Pallás, comitè gallec. T.G. al local Toni Moral, i als visitants Toribio i Dos Santos. Expulsat Molinero amb dues grogues (min.14).

Gols: 1-0, min.15: Felipe, de penalti. 2-0, min.28: Luso, de penalti. 2-1, min.43: Matilla. 3-1, min.54: Toni Moral. 4-1, min.65: Acuña. 4-2, min.76: Cristian Ruso. 5-2, min.87: Acuña.

Incidències: Montilivi, 8.951 espectadors.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }