FUTBOL

Mourinho, multat amb 9.500 euros "per conducta impròpia"

El tècnic del Chelsea va ser expulsat durant el partit que el seu equip va disputar contra el Cardiff City

La federació anglesa de futbol (FA, per les sigles en anglès) ha imposat una multa de 8.000 lliures (uns 9.500 euros) al tècnic del Chelsea, José Mourinho, per "conducta impròpia" després de ser expulsat durant l'últim partit de la Lliga anglesa que va disputar el seu equip, davant el Cardiff City.

Dissabte passat, el tècnic portuguès va ser expulsat al minut 69 del partit que el seu equip va acabar guanyant a Stamford Bridge per 4-1, després d'haver-se passat gran part del partit parlant amb el quart àrbitre, Trevor Kettle, mostrant-se aparentment descontent amb l'actuació del col·legiat principal, Anthony Taylor.

La FA ha anunciat en un breu comunicat que Mourinho ha estat multat "després d'admetre que ha violat la norma E3", que estableix que jugadors i entrenadors han "d'actuar, en tot moment, en l'interès del joc" i abstenir-se de qualsevol "acció violenta", "amenaça", "abús", "indecència" i "paraules o comentaris insultants".

"El que va escriure l'àrbitre és cert. No vaig ser agressiu, no vaig ser ofensiu, simplement hi va haver un desacord", va afirmar dimecres Mourinho després del partit de la Lliga de Campions en què el Chelsea va guanyar per 0-3 el Schalke 04.

Mourinho, que podrà estar a la banqueta de Stamford Bridge diumenge que ve en la visita del Manchester City, ha renunciat a recórrer la sanció imposada per la FA. El màxim organisme del futbol anglès ha subratllat que la multa "és la sanció estàndard per a aquest tipus de faltes".