FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 22/04/2013

Multen Luis Suárez per haver mossegat Ivanovic

El futbolista uruguaià vol que els diners de la seva sanció vagin destinats als familiars de les víctimes de la tragèdia de Hillsborough

Efe
2 min

LondresEl Liverpool ha multat el seu davanter Luis Suárez per haver mossegat el braç del defensa del Chelsea Branislav Ivanovic. El mateix jugador ja ha manifestat que vol que els diners vagin als familiars de les víctimes de la tragèdia de Hillsborough. "El club m'ha multat per la meva conducta inacceptable d'ahir. He demanat que donin els diners al Grup de Suport a les Famílies de Hillsborough per l'inconvenient que he causat als seguidors del Liverpool i a Ivanovic", va escriure Suárez al seu compte de Twitter.

A través del mateix canal, el jugador va informar que s'havia disculpat personalment amb Ivanovic per telèfon després d'haver-lo mossegat al braç dret. L'acció es va produir a la segona part del partit de Lliga que enfrontava, a Anfield, el Liverpool amb el Chelsea i que va acabar en empat (2-2). Suárez ha demanat perdó al seu equip en un comunicat, en què qualifica la seva conducta d'"inexcusable". El Liverpool també ha emès un comunicat en el qual assenyala que l'acció de Suárez ha "decebut" tot el món relacionat amb el club.

La conducta del davanter uruguaià va rebre, a més, la condemna del seu propi entrenador, Brendan Rodgers, que va titllar l'acció d'"inacceptable". Enmig de la polèmica pel futur immediat de Suárez, reflectida en els mitjans britànics, l'Associació de Jugadors Professionals del Regne Unit ha informat avui que oferirà a Suárez serveis d'assessorament per aprendre's a controlar la ira. El director executiu de l'associació, Gordon Taylor, ha assenyalat que és "decebedor" i "vergonyós" que un jugador "d'una habilitat que ningú posa en dubte" protagonitzi incidents d'aquest tipus. "Hem de treballar molt perquè es pugui controlar la ira. Hem preparat assessors en aquest camp i oferirem els seus serveis al Liverpool i al jugador", ha afirmat Taylor.

L'uruguaià, que no va ser sancionat durant el partit ja que l'àrbitre no va veure l'acció, haurà d'esperar ara la reacció de la federació anglesa, que podria investigar l'incident.

stats