Futbol
Esports Futbol 07/05/2013

Pep Guardiola farà el primer entrenament com a tècnic del Bayern Munic el 26 de juny

El club bavarès ho ha explicat a través d'un comunicat al seu web, on també ha dit que l'equip farà la pretemporada a la regió italiana de Trentino

Efe
1 min
josep guardiola

MunicL'exentrenador del Barça Pep Guardiola començarà la seva nova etapa com a tècnic del Bayern Munic el proper 26 de juny, gairebé un mes després que l'equip alemany jugui la final de la Lliga de Campions contra el Borusia Dortmund.

Així ho ha indicat aquest dimarts el club a través d'un comunicat breu a la seva pàgina web, en què ha afegit que l'equip té previst desplaçar vuit dies més tard al seu habitual retir de pretemporada, a la regió italiana de Trentino.

Guardiola i els seus jugadors del Bayern estaran concentrats en aquestes instal·lacions, preparant-se per la propera temporada, fins al 12 de juliol.

El Bayern es va assegurar el títol de la lliga alemanya de futbol en derrotar l'Eintracht de Frankfurt (0-1) en la jornada 28, el que li dóna matemàticament la seva 23 trofeu de campió alemany a sis jornades de la conclusió de la Bundesliga.

El fitxatge de Guardiola com a entrenador del Bayern, substituint Jupp Heynckes, es va confirmar el gener passat, després de mesos d'especulacions a la premsa alemanya.

stats