Publicitat
Publicitat

FUTBOL

Portu: “Espero seguir fent història amb el Girona”

El migcampista murcià amplia la vinculació amb el Girona fins al 2021

S’ha guanyat el cor i el respecte de Montilivi amb esforç, perseverança i moltíssima qualitat. Cristian Portugués, ‘Portu’ (Múrcia, 1992) ha renovat el contracte amb el Girona fins al 2021, dos anys més dels que ja tenia signats. Tan sols ha necessitat un curs per convèncer a tothom. “Espero seguir fent història amb el Girona”, ha dit abans d’enviar un missatge rotund: “No he tingut mai cap dubte de seguir; aquí hi estic molt a gust i crec que no hi ha cap lloc millor per a mi”. Ha sigut un curs on la seva presència ha sigut fonamental per aconseguir l’històric ascens a Primera. Ha jugat 41 dels 42 partits d’aquesta lliga -només no va participar en la golejada aconseguida contra el Getafe-, ha sigut el tercer jugador amb més minuts de la plantilla i ha aportat vuit gols i set assistències, entre les seves estadístiques visualment més atractives.

“Ha sigut el meu millor any però espero superar-lo la temporada vinent”. En ser preguntat sobre l’atractiu projecte que prepara el club, Portu ha confessat que “és molt ambiciós, hi ha gent al darrere que està fent les coses molt bé i només penso a seguir lluitant per guanyar-me un lloc”. El director general del club, Ignasi Mas-Bagà, ha presidit l’acte davant l’absència de Delfí Geli. “Avui és un dia molt important per a aquest projecte; renovar Portu ens dona molta força”. Qui també hi ha estat present és el director esportiu, un Quique Cárcel que ho ha tingut molt clar des del principi. “Creiem que ha de ser un referent, té valors molt important i s’ajusta al perfil que volem tenir”.

Aquesta renovació és un reconeixement al rendiment d’un jugador que el club vol protegir en cas de possibles interessos externs. “És un jugador molt important i està creixent molt; a Primera, si algú destaca se l’emporten, i no volem que això passi”. A banda del rendiment ofert pel jugador murcià, però, hi trobem molt més. La passió, el caràcter i la implicació demostrada des de la seva arribada no es poden comptabilitzar amb dades però han fet decantar la balança a favor seu, com ho demostren les mostres d’afecte de l’afició cada cop que en té ocasió, una afició que pot comptar amb Portu per a la estrena del club a la màxima categoria. “Soc on m’estimen i on vull ser; no puc demanar més”, ha finalitzat.

Pere Pons serà el següent

El migcampista de Sant Martí Vell, imprescindible per a Machín, hauria de ser el pròxim jugador a ampliar el vincle amb el club, ja que totes dues parts estan disposades a allargar un contracte que acaba el 2018. El bon paper de Pere Pons durant la temporada no només ha fet que es converteixi en una icona per a l’afició, sinó que ha cridat l’atenció de diversos clubs de Primera, entre els quals el Màlaga. Assegurat Portu, Quique Cárcel no trigarà molt a lligar el 8 del Girona per tal que segueixi creixent a Montilivi.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT