Futbol Internacional
Futbol01/04/2012

Bojan marca amb el Roma i dedica el gol a Abidal

El davanter de Linyola ha marcat el quart en la victòria contra el Novara (5-2) i ha ensenyat una samarreta on duia el missatge: "Tota la força d'aquest gol és per l'Abi"

RomaL'exblaugrana Bojan Krkic ha estat un dels protagonistes del partit on el Roma ha derrotat el Novara (5-2). El davanter català ha anotat el quart gol dels romanesos i l'ha dedicat a Éric Abidal, que va ser company seu al Barça.

Després d'anotar el quart gol de l'equip, el jove futbolista s'ha aixecat la samarreta i n'ha ensenyat una altra on duia escrit el missatge: "Tota la força d'aquest gol és per l'Abi". Un fet que, a més, li ha suposat la targeta groga.

Cargando
No hay anuncios

Caracciolo ha avançat els visitants al quart d'hora de partit, però el Roma ha donat la volta al marcador amb les dianes de Marquinho (25') i Osvaldo (35'). A la represa, Simplicio (55') i Bojan (61') han sentenciat el partit. Morimoto (77') ha escurçat distàncies pel Novara, i al temps de descompte, Lamela ha anotat el definitiu 5-2.