Copa Amèrica
Futbol10/07/2011

Colòmbia supera Bolívia i es classifica pels quarts de final de la Copa Amèrica (2-0)

La selecció colombiana s'ha imposat gràcies a dos gols de Radamel Falcao -el segon, de penal- i s'ha assegurat matemàticament el primer lloc del grup A

BarcelonaColòmbia ha rematat avui a una ingènua selecció de Bolívia amb dos gols de Radamel Falcao, el segon de penal, i ha aconseguit la classificació per als quarts de final com a líder del Grup A.

El combinat colombià n'ha tingut prou amb els primers 45 minuts per anotar dos gols i resoldre el partit davant un rival que mai ha cregut en les seves possibilitats i s'ha convertit en el primer eliminat del torneig.

El partit ha arrancat travat i sense ritme. Bolívia pressionava bé la sortida de Colòmbia en els primers minuts, tot i que quan recuperava la pilota se li apagaven els llums.

Cargando
No hay anuncios

Sense idees en ambdós bàndols i amb Bolívia lleugerament millor plantat a la gespa, ha arribat la primera urpada de Falcao, que s'ha plantat davant el porter Carlos Arias i l'ha superat amb un xut suau amb la cama esquerra (minut 14).

Pocs minuts després la defensa boliviana ha tornat a quedar en entredit. Dos jugadors han xocat quan anaven a buscar una pilota prop del centre del camp. El lateral Pau Armero ha aprofitat aquesta indecisió per emportar-se la pilota i dirigir-se veloç cap a l'àrea rival, fins que Amador Santos s'ha creuat al seu camí i l'ha fet caure a terra a l'interior de l'àrea. Falcao no ho ha desaprofitat i ha anotat el que seria el definitiu 2-0.

Cargando

En la segona meitat Bolívia ha avançat una mica les seves línies per intentar inquietar el rival, però no només no han aconseguit marcar, sinó que han estat a punt de permetre una golejada de Colòmbia, que tot i això no ha anotat cap altre gol.