Espanyol
Futbol23/09/2013

L'Espanyol tomba l'Athletic Club amb dos gols de Víctor Sánchez (3-2)

L'equip que entrena Javier Aguirre suma 11 punts i empata amb el Vila-real a la quarta posició de la classificació

à. G.

BarcelonaL'Espanyol ha superat l'Athletic Club (3-2) en el partit que ha tancat la cinquena jornada de Primera Divisió. Dos gols de Víctor Sánchez (minuts 24 i 49) i un de Sergio García (minut 66) han servit per sorprendre un rival basc que ha vist porteria gràcies a Óscar de Marcos (minut 43) i Ibai Gómez (minut 92).

Després de la victòria, l'equip que entrena Javier Aguirre suma 11 punts de 15 possibles i empata amb el Vila-real a la quarta posició de la classificació. L'Espanyol ha fet un partit brillant, farcit de moltes oportunitats de gol.