Espanyol

Javi López "És la pitjor dinàmica del curs i volem canviar-la d'una vegada"

El lateral periquito transmet el suport total de la plantilla al tècnic. "Està animat i amb ganes. L'únic que està faltant són resultats"

El lateral de l'Espanyol Javi López ha reconegut que la ratxa actual "és la pitjor dinàmica del curs" i que l'equip vol "canviar-la d'una vegada, cal lluitar, cal aprendre dels errors i que no tornin a passar", encara que per a ell és més un problema de marcadors que de joc.

"El que falten són els resultats. Si n'haguessin sortit alguns més no estaríem parlant d'aquesta situació", ha apuntat. De tota manera, el futbolista andalús ha confessat el malestar del vestidor: "Contents no estem. Estem en un moment que no és positiu i volem sortir-ne com més aviat millor".

Javi López ha asseverat que afronta el pròxim partit de Lliga contra el Llevant, aquest dissabte, amb una gran motivació. "Tenim moltes ganes i ànims de treure aquest partit endavant. Ens juguem més que tres punts. Confiem en el treball que estem fent per guanyar el partit", ha dit.

Malgrat la rellevància del xoc, el futbolista ha mantingut que la cita "no és una final". "No podem parlar així en la jornada que estem. Fa bastant que treballem i no hem fet aquest salt que ens mereixem. Esperem guanyar i que siguin tres punts d'inflexió", ha comentat.

El defensa veu el tècnic "animat i amb moltes ganes". Després de l'última derrota contra l'Athletic a San Mamés, Sergio González està insistint en la recepta per vèncer al Llevant. "Està tranquil i nosaltres confiem en el que està fent, només falta que vinguin els resultats", ha asseverat.

Javi López ha analitzat la diferència de rendiment del bloc com a amfitrió i visitant: "El més lògic seria pensar que és per la nostra afició, que ens dóna el seu alè. Fora hem d'abstreure'ns. Sempre intentem posar el mateix com a locals que a domicili i esperem que quan arribi la primera victòria canviï el xip".