Espanyol
Esports Futbol 26/10/2012

Quatre candidats oficials per substituir Condal a la presidència de l'Espanyol

El club blanc-i-blau celebrarà les eleccions el pròxim 19 de novembre i té quatre propostes diferents: les d'Arnau Baqué, Joan Collet, Roman Escuer i Sergio Oliveró

Ara
1 min
Ramon Condal i Daniel Sánchez Llibre, durant la roda de premsa / ALBERT OLIVÉ / EFE

BarcelonaL'Espanyol va tancar el termini per presentar candidatures a la presidència del club dijous i afrontarà les eleccions del 19 de novembre amb quatre propostes que seran votades a la Junta General d'Accionistes que se celebrarà a la Fira de Cornellà a partir de les 18.00 hores.

Les quatre candidatures, ordenadores per ordre alfabètic, són:

Candidatura d'Arnau Baqué Roig, advocat. El seu equip el formen José Garcia Gonzalvo, David Vidal Martínez, Joan Rovira Boronat, Pere Castells Prat, Ramón Baqué Castells i Albert Muixí Solé.

Candidatura de Joan Collet i Diví, actual conseller delegat. Formarà equip amb Albert Garrofé i Pujol, Rafael Entrena i Fabré, Montserrat Tordera i Vigas, Ramon Robert i Estella, Albert Ginjaume i Egido, Álvaro Amigó i Bengoechea.

Candidatura de Roman Escuer i Mercadé, portaveu de l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol. Es presenta juntament amb Ferran Marín i Pastor, Xavier Pujol i Pàmies, Jordi Cuesta Blas, Joan Avilès i Garcia, Jorge García Sáez, Daniel Bonilla Montes, Enric Verdet Martí, François Lechaire, Ramon Rius i Marín, Ramon Degollada Soler.

Candidatura de Sergio Oliveró Rigau, vicepresident de l'Espanyol. Anirà acompanya de Néstor-Maria Oller Bubé, Augustus George Francis Serge Newton, José Manuel Moya Castilla, Emilio Gutiérrez Fernández de Liencres, José Maria Arenas Grau, Jaime Ferrer Calbetó, José Maria Pons Caixés, Jordi Puig Gilberte.

stats