Espanyol
Esports Futbol 12/01/2013

Aguirre: "Sortir del descens és una bona injecció anímica"

El mexicà creu que la clau de la victòria ha sigut l'actitud que ha tingut l'equip i ha lamentat no haver marcat el 2-0 "per evitar el patiment"

Natalia Arroyo
2 min
Javier Aguirre, entrenador de l'Espanyol

Cornellà de LlobregatJavier Aguirre ha definit com a "estimulant i motivant" haver aconseguit una victòria que treu l'Espanyol del descens, acabi com acabi la jornada. "L'equip ocupa alguna de les últimes tres posicions des de la jornada 2. Sortir del descens i que, una setmana, es parli d'algú altre abaix de la classificació, és una bona injecció anímica", ha comentat el tècnic.

"No puc retreure res als jugadors -ha dit, per iniciar la seva anàlisi del partit-. No hem definit el segon gol, però ho hem intentat a la nostra manera. El Celta és un gran equip i ens ha tret la pilota al mig del camp, ha sigut difícil. M'hauria agradat fer aquest 2-0 i evitar el patiment, però els tres punts són molt bons". Per Aguirre, la clau del partit ha sigut l'actitud amb què els seus homes han saltat al terreny de joc.

Sobre l'actuació de Stuani a la banda dreta, Aguirre ha reconegut que l'uruguaià "ha agafat el gust a la posició, tot i que la seva tendència segueix sent sempre anar al mig". "Ha fet el que li hem demanat i ho ha fet bé", ha apuntat el tècnic mexicà.

Aguirre ha volgut agrair a l'afició la seva entrega contra el Celta: "Dels tres partits que portem, l'afició ha anat creixent amb nosaltres. Primer, en quantitat i, després, en qualitat. Tant de bo puguem seguir atraient la gent per divendres contra el Mallorca, que tornarà a ser un partit important".

Al mexicà no li preocupen les targetes grogues, tot i que l'Espanyol té molts futbolistes apercebuts, perquè ha recordat que "si falta un, jugarà un altre jugador", exhibint la confiança en tota la plantilla.

L'Espanyol té "actitud" per salvar-se

"No hem sigut pitjors, però tampoc millors que l'Espanyol. Ha estat tot molt igualat, i la diferència ha vingut perquè hem comès alguns errors. Les seves ocasions de gol han sigut per culpa nostra", ha comentat Paco Herrera. L'entrenador del Celta, i extècnic blanc-i-blau, creu que, "per actitud", l'Espanyol mereix aconseguir la permanència a Primera Divisió.

stats