Publicitat
Publicitat

Espanyol

El porter camerunès ha presentat la Danone Nations Cup a Cornellà-El Prat

Kameni: "Tinc contracte fins el 2013 i estic bé amb Pochettino"

Tot i les seves declaracions al final de Lliga, en què acusava al club de falta d'ambició, Kameni ha deixat clar avui que la seva relació amb l'entrenador "és bona" i que encara té dos anys de contracte

Carlos Kameni ha recordat avui que té contracte en vigor fins juny de 2013 i que la seva relació amb l'entrenador Mauricio Pochettino és "bona".

"No vull pensar en el meu futur. Tinc contracte fins al 2013 i de moment sóc jugador de l'Espanyol. Estic molt tranquil, encara que sempre hi ha ofertes i contactes. Des que estic a Espanya sempre ha estat així. El dilluns tornaré a Camerun i el proper dia 15 m'incorporaré al grup després de parlar amb el míster", ha comentat.

El camerunès ha subratllat que "no està estudiant cap oferta", encara que assegura que "si cal canviar, canviaré". La Roma, amb Iván de la Penya com a segon, és un dels equips que té opcions per fitxar-lo, malgrat que els italians també s'han fixat en el porter de l'Ajax, Maarten Stekelenburg. "Sempre és un plaer treballar amb una persona amb la qual et portes bé, però a més d'Iván hi ha molta gent que em vol a l'Espanyol", ha explicat.

També ha recordat que no té cap problema amb Pochettino, amb qui té una relació positiva. "Crec que l'Espanyol em valora i el míster forma part del club. La relació amb l'entrenador és bona, molt normal i si ens diem coses ho fem a la cara. No tinc cap problema amb ningú aquí. Sóc jugador de la plantilla, som molts i el tècnic és qui gestiona el grup", ha dit.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT