ESPANYOL
Esports Futbol 16/02/2013

Aguirre: "A Wakaso li hem aplicat el reglament intern. Es reincorporarà quan ho creguem oportú"

El tècnic de l'Espanyol afirma que contra el Betis hauran de jugar "bé", "ordenats", "equilibrats", "tenir una gran actitud" i "ser intensos" si volen seguir sumant

N. G.
2 min
Javier Aguirre, durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Betis

BarcelonaEl tècnic de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha parlat aquest dissabte en roda de premsa abans d'enfrontar-se al Betis a Cornellà-el Prat. L'entrenador blanc-i-blau s'ha referit al problema que han tingut aquesta setmana amb Wakaso. El jugador ghanès no es va presentar dimecres a l'entrenament després de disputar la Copa d'Àfrica i ha estat multat pel club. "El tema està perfectament solucionat. Ell va faltar un parell de dies a l'entrenament i li hem aplicat el reglament intern. Ja està, ha estat multat i jo no el convoco per a aquest partit. No hi ha cap problema més, és un jugador nostre i ara entrena amb un fisioterapeuta per tornar a agafar la forma. Es reincorporarà quan ho creguem oportú", ha comentat Aguirre.

El tècnic ha assegurat que "no hi ha risc" que aquest incident amb Wakaso provoqui problemes a la resta de la plantilla. "Risc zero. El noi ha demanat disculpes, ha acceptat les conseqüències, que són les que recull el codi intern, les habituals. L'equip està en una bona dinàmica pel que fa al joc i a la convivència. I això és una anècdota, sense més", ha puntualitzat l'entrenador.

Preguntat pel Betis, Aguirre ha dit: "Suposem que ells juguen bé perquè són un dels millors visitants per darrere del Barça i del Madrid. El Betis ens posarà les coses difícils i nosaltres haurem de jugar bé, equilibrats en defensa i en atac, estar organitzats i ser intensos, tenir una gran actitud si volem seguir sumant. Serà un partit molt complicat a casa", ha dit Aguirre, que no ha volgut comentar qui ocuparà la posició de Baena al mig del camp: "Tejera, Gómez, Javi López i Raúl Rodríguez poden jugar perfectament al mig del camp. És un contratemps la lesió de Baena perquè el perdem aquesta setmana i potser una més. I no perquè sigui titular indiscutible, sinó perquè m'agrada poder comptar amb tots. Tenim bones opcions i, dels quatre que he dit, jugarà un. Els quatre tenen diferents característiques, però tots poden fer bé la feina", ha destacat l'entrenador periquito.

Aguirre ha assegurat que no ha hagut de calmar els ànims a la plantilla després del contundent triomf contra l'Athletic a dominici. "Aquella nit, com ens vam quedar a dormir a Bilbao, el sopar va ser una mica més abundant que d'altres vegades. Algú va demanar una cervesa, algú va demanar algun refresc... però ja està! L'endemà a l'avió ja ningú parlava del partit... de fet, no hem tornat a parlar d'aquell partit excepte per analitzar les errades que vam tenir per poder-les corregir", ha afirmat.

stats