Espanyol
Esports Futbol 01/11/2012

Un penal transformat per Negredo en el temps afegit deixa tocat l'Espanyol en l'anada de Copa (3-1)

El davanter sevillista ha marcat des dels onze metres en el temps de descompte i deixa mig encarrilada l'eliminatòria de setzens de final. Fazio i Cala han marcat els altres dos gols locals i Christian Alfonso, el gol blanc-i-blau. La tornada es jugarà el pròxim 28 de novembre a Cornellà-El Prat

Negredo protegeix una pilota davant la pressió de Galán en el Sevilla-Espanyol de Copa

BarcelonaL'Espanyol ha perdut 3-1 contra el Sevilla en l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei disputada al Sánchez Pizjuán. Els blanc-i-blaus han encaixat un gol, obra de Fazio, pràcticament en la primera jugada del partit però han sabut aprofitar l'única ocasió perillosa de què han disposat en tot el matx per il·lusionar-se durant uns minuts. Christian Alfonso, conduint des de la banda dreta fins a la frontal de l'àrea, s'ha inventat un xut ras i col·locat que ha superat Diego López. Però l'equip no ha sigut capaç de conservar l'1-1 davant la pressió dels andalusos, que s'han abocat a l'atac per mirar de fer el segon gol. Fruit d'aquesta empenta, els de Míchel han forçat un parell de córners que, al minut 83, han produït el 2-1, gràcies a la rematada del central Cala. En l'última acció del partit, Galán ha comès penal sobre Negredo, que ha transformat el llançament i ha deixat encarrilada l'eliminatòria amb el 3-1. L'Espanyol haurà de remuntar en la tornada del pròxim 28 de novembre a Cornellà-El Prat.

El partit ha començat realment malament per a l'Espanyol. En la primera pilota que el Sevilla ha penjat a l'àrea, sense perill, Kiko Casilla ha comès una errada absurda en el blocatge que ha costat un córner. La següent acció ha acabat amb el gol de Fazio, que ha rematat sol de cap a l'àrea petita.

El Sevilla, còmode amb l'1-0, ha seguit fent el seu joc. Negredo ha amenaçat amb algun xut llunyà, Navas amb les seves habituals incursions per la banda per rematar o centrar. L'Espanyol no ha existit en un primer temps en què l'equip no ha produït res en atac.

A la represa, els de Pochettino han aconseguit trenar alguna ocasió de perill, tot i que tampoc amb gaire continuïtat. Stuani ha fregat el gol de l'empat, però la seva rematada l'ha aturada Diego López. El partit s'ha estabilitzat, el Sevilla semblava conformar-se amb l'1-0 i l'Espanyol no tenia prou futbol per fer gaire més que aguantar les escomeses locals. Fins que Christian Alfonso s'ha inventat una jugada personal i ha empatat al minut 68.

Això ha espavilat el Sevilla, que ha tornat a carregar contra la porteria de l'Espanyol, i ha obligat Kiko Casilla a intervenir amb alguna aturada de mèrit. Fruit d'aquesta empenta, els andalusos han encadenat alguns córners i, al minut 83, Cala ha rematat una sacada de cantonada per fer el 2-1. No n'han tingut prou i, després d'una centrada, Galán ha fet caure Negredo dins l'àrea i ha comès penal. El davanter madrileny no ha fallat i ha convertit el llançament en un 3-1 que deixa molt difícil la remuntada a Cornellà-El Prat.