Lliga de Campions
Futbol03/04/2013

Molt d'espectacle però cap gol en l'empat entre el Màlaga i el Borussia Dortmund (0-0)

Andalusos i alemanys han disposat de múltiples ocasions per marcar, com a mínim, un gol. El resultat deixa tot obert per a la tornada al Signal Iduna Park del pròxim dimarts 9 d'abril

BarcelonaEl Màlaga i el Borussia Dortmund hauran d'esperar a la tornada al Signal Iduna Park del pròxim dimarts 9 d'abril per resoldre qui accedeix a les semifinals de la Lliga de Campions. Andalusos i alemanys han protagonitzat un partit vibrant, obert i d'altíssima qualitat, però la falta de punteria en les accions decisives a l'àrea ha impedit que es trenqués l'empat a zero.

Còmodament instal·lat a tres quarts de camp i esperant l'oportunitat per sortir amb moltíssima velocitat a l'atac, el Borussia Dortmund ha disposat de les millors ocasions de gol. Amb combinacions a un-dos tocs prop de l'àrea entre Reus, Lewandowski, Götze i Gündogan, el conjunt entrenat per Jürgen Klopp ha fet recular la defensa malaguenya i ha posat a prova Willy Caballero en diverses ocasions. Götze, amb un remat tou, Lewandowski i Reus per passar-se de frenada després de màgiques accions individuals, i Gündogan amb un xut sec des de fora de l'àrea han pogut fer el 0-1 abans del descans.

Cargando
No hay anuncios

El Màlaga, de menys a més al primer temps, també ha espantat Weidenfeller. Entre Baptista i Toulalan han amenaçat en una acció de córner, però no han pogut batre el porter alemany.

Després del descans, el partit ha mantingut la intensitat inicial. Lewandowski ha fallat una altra arribada a l'àrea i Götze, sol, ha xutat massa creuat en un mà a mà amb Caballero. La resposta dels homes de Pellegrini ha sigut una rematada d'Isco que Weidenfeller ha pogut refusar.

Cargando

Els minuts han passat i els equips, més conservadors, han començat a patir per encaixar un gol que pogués complicar l'eliminatòria. Els alemanys han intentat prendre més riscos, però la millora del Màlaga, molt sòlid en tot moment, els ha obligat a apostar per un partit un pèl més boig.

Al final, empat sense gols després d'un apassionant partit ple d'ocasions.