Jugadora Mundial FIFA
Futbol10/01/2011

Fatmire Bajramaj, Birgit Prinz i Marta Vieira, finalistes de la Pilota d'Or femenina

Per èxits, les grans favorites són l'alemanya Fatmire Bajramaj, campiona de la Bundesliga i la Lliga de Campions, i la brasilera Marta Vieira, campiona de la WPS, màxima golejadora i millor jugadora del campionat

BarcelonaEn paral·lel a l'entrega de la Pilota d'Or, el 10 de gener de 2011 s'atorgarà el premi a Jugadora Mundial de l'Any FIFA. Les tres futbolistes més destacades de la temporada i finalistes són:

Bajramaj

Jugadora de 22 anys, ja en fa 5 que juga amb la selecció absoluta. Amb el Turbine Potsdam, enguany ha guanyat la Bundesliga i la Lliga de Campions de la UEFA.

Cargando
No hay anuncios

Birgit Prinz, Alemanya

33 anys, ha guanyat el premi en 2003/04/05 i és la jugadora alemanya amb més internacionalitats i gols. El febrer d'aquest any ha arribat fins als 200 partits.

Cargando

Marta Vieira, Brasil

De 24 anys, enguany s'ha proclamat campiona de la WPS, la lliga d'Estats Units, essent la màxima golejadora i millor futbolista del campionat. Va portar el Brasil a classificar-se per al Mundial'11, amb 9 gols en la competició preliminar sud-americana.