LLIGA FRANCESA
Futbol21/05/2011

El Lilla aconsegueix el punt que li faltava i es proclama campió de la Lliga Francesa a París (2-2)

Com tots els campions de les principals lligues europees, excepte el Borussia Dortmund, el Lilla ha sumat el punt que li feia falta per proclamar-se campió

Adrià Soldevila

BarcelonaEl primer va ser el Borussia Dortmund. L'equip de Jurgen Klopp es va proclamar campió de la Bundesliga després de guanyar al Signal Iduna Park per 2-0 al Nuremberg. A partir d'aquí, els campions de les principals lligues europees han aconseguit ser-ho de la mateixa manera. El Milan va empatar a zero a Roma, el Barça va fer-ho per 1-1 al Ciutat de València, el Manchester United va aconseguir el mateix resultat al camp del Blackburn i, avui, el Lilla s'ha proclamat campió de la Ligue 1 en empatar a dos gols al Parc dels Prínceps de París, davant el PSG.

Ràpidament els de Rudi García han anat a pel partit i en el minut 6, l'artífex de la Copa de França, el franc-polonès Ludovic Obraniak, ha anotat el primer gol del Lilla. Aquest gol, però, ha estat igualat a pocs minuts per acabar el primer temps, després d'una perfecta centrada de Nené, un genial control de Hoarau i un exquisit posterior xut del mateix davanter francès, que ha entrat per l'escaire de la porteria de Coupet.

Cargando
No hay anuncios

A la segona part, el Lilla ha aconseguit el segon gol. Ha estat en el minut 59 i l'ha marcat el màxim golejador de l'equip campió, el franc-senegalès Moussa Sow, després d'una bona assistència del capità Mathieu Debuchy. En el 72, però, Bodmer ha fet el gol de l'empat pel PSG, que deixa a la mateixa distància el conjunt parisenc de l'Olympique de Lió, que ha empatat a casa amb el Caen. Tot i el gol, el Lilla s'ha pogut proclamar campió de la Ligue 1 per tercera vegada a la seva història.