LLIGA ITALIANA
Futbol14/05/2011

El campió de la Serie A omple els carrers de Milà i culmina la festa amb victòria davant el Càller (4-1)

Després de conquerir la setmana passada la divuitena lliga, el Milan ha fet avui un bany de masses per la ciutat milanesa, fent una rua multitudinària

Adrià Soldevila

BarcelonaEl menys important avui era el partit. La festa ha començat a les 5 de la tarda a la Plaça del Duomo, on els jugadors del Milan s'han enfilat a l'autocar i han començat una rua que ha acabat a l'estadi de San Siro, on els esperaven els socis del conjunt rossonero.

Hi eren tots els jugadors, inclòs el català Dídac Vilà, que no ha disputat ni un minut com a jugador del Milan, però que ha facilitat a l'Espanyol un milió d'euros per haver aconseguit aquest títol en el primer any a la Serie A. També ha estat molt especial per jugadors com Pirlo o Seedorf, veterans i capitans del conjunt milanista i que la propera temporada defensaran la samarreta d'un altre equip, que avui han celebrat el seu segon títol de Lliga Italiana.

Cargando
No hay anuncios

A San Siro, 82.000 espectadors esperaven l'arribada dels campions per veure'ls jugar per última vegada aquesta temporada a l'estadi. I el partit no ha decebut, almenys als seguidors locals. El Milan ha derrotat amb facilitat el Càller, per 4-1, amb una primera part de Robinho magnífica. Dos gols del brasiler i un altre de Gattuso han posat el 3-0 al marcador, que ha estat maquillat per Cossu abans del descans. A la segona part, Seedorf ha marcat el quart i ha tancat així una etapa gloriosa, guanyant dues lligues i dues Champions League com a jugador rossonero. A la celebració del gol ha demostrat com s'estima el club, saludant a tot el públic i abraçant-se un a un amb tots els seus companys.

Al final, el 4-1 ha estat el menys important. La festa pel títol i el comiat de Pirlo i Seedorf ha tancat una tarda-nit perfecta per al Milan i els seus aficionats.

Cargando

A la tarda, però, també hi ha hagut lliga italiana. La Lazio ha vençut per 4-2 el Gènova, amb dos gols del brasiler Hernanes, i s'ha situat en quarta posició, plaça que donaria accés a la Lliga de Campions. La Lazio, però, haurà d'esperar que l'Udinese no guanyi demà al camp del Chievo de Verona.