Futbol català
Esports Futbol 06/01/2013

El Llagostera agafa aire en un partit boig

Els gironins superen l'Atlètic Balears (3-2) mentre que el Prat no passa de l'empat contra el filial del Vila-real (0-0)

BarcelonaAquest diumenge, dia de Reis, es disputen els últims partits de la 20a jornada del grup 3r de la Segona Divisió B, on destaca la victòria del Llagostera contra l'Atètic Balears en un partit boig i amb cinc gols a la primera meitat. D'altra banda, el Prat no ha passat de l'empat contra el filial del Vila-real (0-0). El divendres, el Badalona havia perdut al camp de l'Huracán mentre que el dissabte el Sant Andreu es va endur els tres punts de la visita del Llevant B (1-0)

Huracán València 2 – Badalona 1

En el primer partit de la jornada, disputat el divendres, el Badalona va sortir endollat en els primers minuts però es va veure superat per un Huracán València més intens i que volia confirmar la seva condició d'aspirant a pujar de categoria. A l'inici del segon temps, Capdevila va avançar els locals (51'). Els badalonins van fer un pas endavant per buscar l'empat, i el van aconseguir per mitjà de Pablo Gallardo, a falta d'un quart d'hora. Tanmateix, en la següent acció, Pablo Vidal va tornar a donar avantatge els locals amb una rematada des del punt de penal.

Sant Andreu 1 – Llevant B 0

Victòria de prestigi dels andreuencs contra un dels candidats a pujar de categoria. A la vigília de Reis els aficionats que es van desplaçar al Narcís Sala van poder gaudir d'un dels millors partits de l'any. Tanmateix, només hi va haver un gol, anotat en pròpia porteria per Paredes al minut 20 de la primera part. El marcador rellança els locals a la zona alta de la classificació.

Llagostera 3 – Atlètic Balears 2

Partit boig, el que s'ha viscut a terres gironines, i que s'ha resolt amb cinc gols a la primera meitat i emoció a la represa. Álex Moreno i Pi, de penal, han avançat els locals, que guanyaven al quart d'hora de joc. Però en pocs minuts, els balears han pogut empatar a 2. I a la mitja hora, Pitu ha tornat a donar avantatge als locals. El partit era de bojos i tots dos equips han agraït el descans per agafar aire i reflexionar. Això s'ha notat a la represa, amb l'enfrontament més calmat, tot i que amb domini visitant, que es veia obligat a buscar un gol de l'empat que al final no ha arribat.

AE Prat 0 – Vila-real B 0

Partit igualat entre dos equips que han buscat el gol però que no han tingut sort de cara a la porteria rival. Un resultat que no satisfà cap dels dos equips, en especial el Prat, que perd una mica de pistonada respecte les posicions capdavanteres.

Reus Deportiu 2 – Ieclà 0

Els del Baix Camp han sumat tres punts que els serveixen per tancar la primera volta de la Lliga en setena posició, en un enfrontament que els locals han dominat amb certa comoditat. Tot i això, els gols no han arribat fins al tram final. Joan Prades, al 71 i al 86, han decidit el partit. La nota negativa ha estat la lesió del visitant Roman, que ha rebut una pilotada i ha quedat estabornit a la gespa. Al final ha estat traslladat per precaució a l'Hospital Universitari Sant Joan, malgrat sortir del terreny de joc caminant.