Publicitat
Publicitat

Futbol Femení

L'estadi reunirà més de 75.000 persones

L'olímpic de Berlín quedarà petit en el partit inaugural del Mundial femení

Alemanya és el país de referència en futbol femení al món i, des d'avui i fins al proper diumenge 17 de juliol, es bolcarà en la dona futbolista en un Mundial que espera batre tots els rècords d'assistència i seguiment mediàtic

El Mundial femení d’Alemanya donarà el tret de sortida avui a Berlín en el partit inaugural que jugaran a les 18 h la selecció amfitriona contra Canadà i que reunirà més de 75.000 persones a l’estadi olímpic. Abans, a les 15 h, es disputarà l’altre partit de la jornada entre Nigèria i França a la localitat de Sinsheim.

Alemanya s'ha proclamat campiona del món en les dues edicions anteriors i, amb més d'un milió de jugadores federades i dues de les tres millors jugadores del món en el seu combinat, Birgit Prinz i Fatmire "Lira" Bajramaj, és la principal favorita per revalidar el títol.

Les seleccions del Brasil, els Estats Units i el Japó són les altres candidates millor posicionades per arribar a la final, que tindrà lloc el 17 de juliol al Frankfurt Stadium. Tampoc s'han de descuidar les sempre competitives seleccions europees, encapçalades per Suècia i Noruega, i ben protegides per l'emergent França i la sòlida Anglaterra.

Repercussió arreu del món

Per donar un impuls a l'esdeveniment i al futbol femení, la FIFA ha assegurat una cobertura televisiva amb 18 càmeres, incloses dues dins les porteries i dues steadycams. El Mundial serà retransmès a Europa per Eurosport o les cadenes alemanes ARD i ZDF. L'ESPN, la Canadian Broadcasting Corporation i Univision seran les emissores que faran la cobertura per a Amèrica, mentre que l'SBS ho farà a Austràlia. Els acords amb la FIFA han aconseguit que Al-Jazira emeti alguns partits.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT