Futbol14/02/2015

Golejada històrica del Bayern contra l'Hamburg (8-0)

Dos gols de Müller, Götze i Robben, i un de Lewandowski i de Ribéry donen el triomf als de Pep Guardiola

El Bayern ha aconseguit aquest dissabte una golejada històrica per 8-0 davant l'Hamburg. El Bayern ha cuinat el seu rival a foc lent i de sobte l'Hamburg, abans que acabés la primera part, veia com ja perdia per 3-0.

Els bavaresos havien tingut la pilota però no havien arribat molt a porta quan, al minut 21, un centre de Rafinha ha estat interceptat amb la mà dins de l'àrea per un defensa de l'Hamburg. Thomas Müller ha convertit el penal i ha posat en avantatge el Bayern. Menys d'un minut després, també estaria involucrat en la jugada del segon gol. Müller ha rebut una passada de Bastian Schweinsteiger i ha rematat a porta des de fora de l'àrea. El porter de l'Hamburg, Jaroslav Drobny, ha aturat la rematada a mitges i Mario Götze ha recollit el refús per fer el segon.

Cargando
No hay anuncios

Després, en el 36, Arjen Robben ha marcat el tercer amb una rematada des de fora de l'àrea. A la segona part ha continuat la mateixa dinàmica. Robben, en el 47, Müller, en el 55, Robert Lewandowski, en el 57, Franck Ribéry, en el 69, i Götze, en el 89, han rematat la feina.

El Bayern, a més, ha comptar amb la tornada a l'equip dels recuperats Holger Badstuber, Rafinha i Franck Ribery. Els dos primers han estat titulars i Ribery ha entrat en el camp en la segona part.