FINAL COPA DEL REI
Esports Futbol 16/05/2013

Mourinho no parla en la roda de premsa prèvia a la final de Copa

Sergio Ramos, encarregat d'atendre els mitjans, assegura que "a Pepe no se l'ha apartat de l'equip"

P.f.
1 min

BarcelonaJosé Mourinho no ha sortit a parlar en la roda de premsa prèvia a la final de la Copa del Rei. El tècnic portuguès ha decidit no comparèixer davant els mitjans, i el segon capità dels blancs, Sergio Ramos, ha sigut l'encarregat d'assistir a la roda de premsa en solitari, ja que Karanka tampoc ha sortit.

Ramos ha preferit no valorar l'actitud de Mourinho: "No sóc aquí per parlar de Mourinho, sinó de la final". I en aquest sentit, ha afegit que no tenia "cap curiositat" per saber per què Mourinho no havia comparegut davant els mitjans.

El central madridista ha dit que "està disponible per al partit", tot i que ha reconegut que forçarà perquè "l'equip ho necessita". Respecte a la polèmica amb Pepe, i si l'acompanyarà a l'eix de la defensa, Ramos ha assegurat que "no se l'ha apartat de l'equip", i ha dit que "qualsevol dels centrals de la plantilla està preparat per jugar".

Preguntat per si seria un fracàs no guanyar la final de la Copa, Ramos ha reconegut que "sí que ho seria a nivell de títols", però ha sigut optimista i ha dit que no vol pensar en una derrota i confia a "poder guanyar". I en aquest sentit, ha afegit que si la guanyen "serà una incògnita qui aixecarà la Copa", pel fet que Casillas sigui suplent.

Respecte als rumors que han aparegut els últims dies sobre l'interès del PSG per Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos ha sigut contundent i ha afirmat que "si algun equip el vol haurà de pagar la clàusula de rescissió", que és de 1.000 milions d'euros.

stats