Futbol
Esports Futbol 12/05/2014

L'Atlètic torna als entrenaments amb Costa, Courtois i 'Cebolla' Rodríguez al marge

El davanter arrossega unes molèsties musculars al bíceps femoral i el porter, una contusió patida contra el Màlaga

Efe
1 min
Thibaut Courtois lamenta el gol marcat pel Màlaga / REUTERS

MajadahondaL'Atlètic de Madrid ha reprès aquest dilluns els entrenaments a Majadahonda, tretze hores després de l'1-1 davant el Màlaga, en una sessió amb Thibaut Courtois i Diego Costa amb treball al gimnàs i amb Cristian 'Cebolla' Rodríguez sobre la gespa, però a part del grup en el seu procés de recuperació d'una lesió.

El porter belga no ha saltat al terreny de joc per precaució, a causa d'un cop sofert en el partit de diumenge, mentre que l'atacant continua amb la seva posada a punt d'una lesió muscular de grau 1 al bíceps femoral, que ja el va apartar de l'últim partit contra el Màlaga al Vicente Calderón.

El porter estarà a punt per al duel de dissabte al Camp Nou, en què el conjunt matalasser es jugarà la Lliga amb un empat o una victòria com a resultats vàlids, igual que probablement el davanter, que finalment es va quedar diumenge fora de la convocatòria per al xoc contra el Màlaga per la seva lesió muscular.

Igualment, Cristian Rodríguez ultima la seva recuperació per al partit contra el Barça, per al qual l'argentí Diego Simeone recuperarà al centre de la defensa l'uruguaià Diego Godín, que en l'última jornada va complir partit de sanció per cicle de cinc targetes grogues.

La plantilla tindrà dimarts jornada de descans, i dimecres tornarà a la feina rumb a la 'final' pel títol de Lliga de dissabte al Camp Nou.

stats