Espanyol
Esports Futbol 07/01/2014

L'Espanyol protegeix el seu futbol base amb entrenaments privats

El club permetrà l'accés a la Ciutat Esportiva dels pares o representants, però els mantindrà en una zona acotada prop de la cafeteria

Natalia Arroyo
1 min
L'Espanyol protegeix el seu futbol base

BarcelonaA partir de la pròxima setmana, l'Espanyol posarà en marxa una de les mesures que el president Joan Collet ja fa mesos que rumia i que intentaran protegir el seu futbol base de representants i agents de futbolistes. El club blindarà la Ciutat Esportiva durant els entrenaments dels equips de formació i, a partir d'ara, les sessions seran privades.

"Aquesta mesura s'aplicarà amb un afany formatiu i amb la intenció de cuidar la progressió esportiva i personal del jugador", explica l'entitat a la seva pàgina web. "Els futbolistes han de concentrar-se únicament en el seu treball i evitar distraccions que puguin influir negativament en la seva dedicació futbolística", afegeixen, seguint les recomanacions dels responsables del planter blanc-i-blau.

Que els entrenaments siguin privats no impedirà l'accés a la Ciutat Esportiva dels pares, familiars, amics o representants, però la mesura els obligarà a mantenir-se en una zona acotada pròxima a la cafeteria i a la botiga. El terreny de joc i la zona de vestidors serà un espai exclusiu dels entrenadors i membres del cos tècnic.

Els representants de futbolistes o entrenadors que vulguin assistir a alguna de les sessions hauran de tenir el permís del director esportiu, Óscar Perarnau, el coordinador del futbol base, Jordi Lardín, o l'adjunt a la coordinació del futbol base, Àngel Morales.

La idea de tancar els entrenaments ja va insinuar-se al final de la temporada passada, quan Collet va criticar el Barça per alguns fitxatges polèmics de jugadors destacats del planter periquito. "No pot ser que ens espoliïn cada any", va denunciar.

stats