2a Divisió B
Esports Futbol 25/11/2012

L'Hospitalet supera el Reus amb un 'hat trick' de Cirio i un gol de Pardeza (4-0)

L'equip escala fins la 5a posició, a només un punt de la zona de 'play-off' del grup 3r de la Segona Divisió B que actualment marca l'Huracán València

Ara
2 min

BarcelonaAquest diumenge s'ha completat la 16a jornada del grup 3r de la 2a divisió B. Un cap de setmana que ha estat propici per L'Hospitalet, que s'ha situat a tan sols un punt de la zona de 'play-off'

L'Hospitalet 4 – Reus 0 L'equip que entrena Miguel Álvarez s'ha imposat amb contundència contra el Reus gràcies a un 'hat trick' de Cirio i un gol de Pedraza. Els locals no han deixat opció als del Baix Camp i s'han situat a tan sols un punt de l'Huracán València, l'equip que actualment marca la zona de 'play-off'

Nàstic 2 – Llagostera 0 Els tarragonins han estat superiors durant tot el partit i han acabat doblegant el Llagostera. El primer gol l'ha marcat De la Espada al límit del descans. I a falta de 8 minuts per completar el temps reglamentari, Virgili ha anotat el 2 a 0 definitiu.

Espanyol B 2 – Ontinyent 2 Els visitants s'han avançat dues vegades al marcador però els blanc-i-blaus han pogut salvar un punt amb un gol in extremis d'Héctor. L'Ontinyent ha obert el marcador amb una diana de Kikín al minut 39, un resultat amb el que s'ha arribat al descans. A la represa, Armero ha empatat de penal (60'), però deu minuts després Chavero ha tornat a donar avantatge als visitants. Tanmateix, al límit del temps reglamentari, Héctor ha aconseguit el 2 a 2 definitiu.

Badalona 3 – Sant Andreu 1 Triomf dels escapolats davant el Sant Andreu, que ha pagat molt cars els errors defensius. Bagri (18') i Manolo (38') han donat avantatge als badalonins, però Prats ha pogut retallar distàncies poc abans del descans. Però el Badalona ha aguantat el tipus i s'ha endut els tres punts. Grasa ha tancat el marcador al minut 80.

Binissalem 2 – AE Prat 0 El conjunt del Baix Llobregat no ha tingut opcions en la visita a Binissalem. Camacho ha pogut marcar el primer gol del partit als 18 minuts de joc, i al segon temps, Ernesto ha marcat el 2 a 0 definitiu quan faltava un quart d'hora per acabar.

Lleida Esportiu 0 – Real Unión 0 Els de la Terra Ferma no han pogut passar de l'empat davant el Real Unión, un conjunt que lluita amb el Lleida Esportiu a les posicions capdavanteres del grup 2n de la Segona Divisió B. Tot i això, els lleidatans es mantenen 4ts, en zona de 'play-off'.

stats