Futbol Català
Esports Futbol 19/05/2011

El Sant Andreu vol apadrinar un equip africà

Així ho ha manifestat el nou màxim accionista, Manuel Camino

Redacció
1 min
El nou president andreuenc

BarcelonaEl nou president de la Unió Esportiva Sant Andreu, Manuel Camino, ha començat a dibuixar les primeres línies del seu primer projecte quadribarrat. El màxim accionista de l'entitat (ho serà oficialment el proper 30 de juny), ha manifestat la voluntat d'apadrinar un equip africà mitjançant la fundació del senador Josep Maldonado. No obstant, Camino ha afirmat en declaracions a BTV que el Sant Andreu tindrà també la seva pròpia fundació.

Entre les idees de futur del dirigent hi ha la intenció de crear una revista del club de caràcter bimensual i la vinculació dels futurs jugadors de la primera plantilla amb l'entitat. Per Camino és vital que molts d'ells es facin també monitors i entrenadors dels equips de base. L'objectiu de l'equip a Segona B la propera temporada serà la permanència sense renunciar a cap altra fita.

'Piti' Belmonte tindrà a Manel Martínez com a segon

Dos exfutbolistes fins fa poc en actiu seran els màxims responsables de l'entitat andreuenca a la banqueta. El nou entrenador, Pere Belmonte, tindrà com a segon a Manel Martínez, fins fa tres temporades davanter del Llorca i anteriorment exjugador d'equips com el Sabadell -on es van formar tots dos-, l'Espanyol i el Logronyés.

stats