FUTBOL
Futbol02/11/2018

El Nàstic ensopega a Albacete (2-0)

Dues errades de la defensa grana condemnen els d'Enrique Martín

BarcelonaEl nou Nàstic de Tarragona d'Enrique Martín ha caigut aquest divendres en el primer partit de la dotzena jornada de la Segona Divisió amb una derrota contra l'Albacete (2-0). Els grana han començat el duel amb molt mal peu i al minut vint ja anaven perdent 2-0, un marcador que acabaria sent definitiu. Els tarragonins son

Albentosa, en pròpia porta, ha inaugurat el marcador en un intent de refús que ha acabat amb la pilota entrant a la porteria grana. Cinc minuts més tard, ha estat Zozulia qui ha marcat el segon gràcies a una errada defensiva del Nàstic: entre Cadamuro i Albentosa no s'han entès a la sortida d'un córner que ha permès al jugador ucraïnès rematar de xilena i marcar l'últim i definitiu gol del partit.