Espanyol
Esports Futbol 23/10/2013

Pizzi sobre el seu joc: "No em trobo com vull"

El migcampista de l'Espanyol té ganes de marcar un gol, que "és el millor del futbol", i assegura que prefereix la banda a la mitjapunta

Efe
2 min

Sant Adrià del Besòs'Pizzi' ha reconegut aquest dimecres després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que no acaba de tenir bones sensacions: "No em trobo com vull, però segurament en el futur les coses em sortiran millor i la gent veurà el Pizzi de l'any passat".

El futbolista portuguès ha apuntat que encara s'està "acostumant" a les idees de l'entrenador. "El que vull és disputar partits seguits on sigui, com a mitjapunta o a la banda. La meva posició d'origen és la banda, però si l'entrenador em demana que jugui per dins ho faré", ha afegit.

Marcar és una de les seves assignatures pendents aquesta temporada, després de les vuit dianes que va signar l'any passat. "M'agradaria fer un gol per agafar més confiança i estar tranquil. Aconseguir un gol és el millor del futbol, encara que no tinc el cap posat en això, sinó a fer un bon partit", ha asseverat.

A més, Pizzi ha afirmat que no ha vingut per ser el relleu de Joan Verdú, exblanc-i-blau: "Sé que ha estat un jugador important i que ha donat molt a l'Espanyol en els anys que va estar aquí. Però no sóc el substitut de ningú i això no em pesarà. El que vinc a fer és treballar i a rendir el millor que pugui".

El portuguès, d'una altra banda, ha analitzat el partit davant el Llevant. "Sabem que serà un partit complicat perquè només han perdut contra el Barça i el Madrid. Tenen el suport de l'afició, defensen molt bé i són bons a la contra, anem avisats. Encara que tenim oportunitats de guanyar, volem seguir amb la ratxa", ha dit.

Finalment, Pizzi ha comentat les paraules de Mourinho, tècnic del Chelsea, on assegurava que a Espanya se'l rebutjava per ser portuguès, cosa rebatuda per Cristiano Ronaldo: "No he sentit que aquí la gent em tracti o em parli malament per això. Però és una qüestió de Cristiano i Mourinho, no tinc res a opinar sobre això".

stats