Las Palmas-Barça B
Futbol02/01/2011

La reacció del Barça B a Las Palmas queda en un empat pel gol de Samuel al final (2-2)

El filial ha remuntat el gol de Javi Guerrero amb un cop de cap de Soriano (71') i una gran vaselina d'Edu Oriol (76'), però Samuel els ha deixat amb un pam de nas

Las Palmas de Gran CanàriaEl partit ha començat amb una mala notícia pel Barça B, la lesió de Cristian Tello als sis minuts, que ha permès l'entrada d'Edu Oriol, i que quasi en converteix en l'heroi blaugrana. Tot i que la primera part ha sigut de clar color blaugrana, amb ocasions clares de Fontàs, Saúl Berjón –exjugador de Las Palmas– i Edu Oriol, ha sigut Javi Guerrero qui ha avançat als locals. El davanter canari ha resolt amb eficàcia un u contra u amb Jordi Masip (25').

La segona meitat ha sigut de domini més altern, amb moments per a cada equip. A falta de 20 minuts, Jonathan Soriano ha empatat el partit en rematar de cap de manera poderosa una centrada. Era el minut 71, i el Barça B ha anat a buscar la victòria. Només cinc minuts després Edu Oriol ha marcat un gran gol en convertir una pilota morta a la frontal en una vaselina perfecta sobre Pindado. Però el Las Palmas no s'ha donat per vençut, i en els últims minuts ha aparegut Samuel per empatar el partit de cap i deixar als blaugrana amb un pam de nas. Amb aquest empat, ja en són sis de seguits en la Lliga.

Cargando
No hay anuncios

UD Las Palmas: Barbosa (Pindado, min. 61), Samuel, David García, Jorge (Pollo, min. 72), Pedro Vega, Aythami, Javi Guerrero, Armiche, Jonathan Viera, Vicente Gómez i Dani Carril (Ruymán, min. 64).

Barcelona B: Masip, Montoya, Fontàs, Romeu, Tello (Edu Oriol, min. 6), Jonathan Soriano, Saúl (Rochina, min. 73), Armando, Sergi Roberto, Abraham i Jonathan Dos Santos (Nolito, min. 61).

Cargando

Gols: 1-0, min. 25: Javi Guerrero. 1-1, min. 71: Jonathan Soriano. 1-2, min. 76: Edu Oriol. 2-2, min. 87: Samuel.

Àrbitre: Ceballos Silva (C. Extremeny). Groga als locals Vicente Gómez, David García, Dani Carril i Jonathan Viera. I als visitants Fontàs, Masip, Romeu i Abraham.