Futbol Català
Esports Futbol 22/12/2010

El Reus Deportiu torna a ser propietat dels socis

L'entitat queda dissolta com a SAE nou anys després de la seva constitució

àngel Garreta
1 min
Ramon Alabart, president del Reus

BarcelonaEl Club de Futbol Reus Deportiu ja no anirà acompanyat de SAE (Societat Anònima Esportiva) al final del seu nom oficial. Dilluns el Butlletí Oficial del Registre Mercantil (BORME) va confirmar la desaparició d'aquesta condició de societat de l'entitat roig-i-negre. Així queda citat al número 241 del BORME, dins la secció primera, categoria d'empresaris. A la pàgina número 69898 la condició SAE del Reus apareix amb la simple i breu paraula "extinció".

Un cop superat aquesta tramitació, el Consejo Superior de Deportes haurà de signar la notificació de dissolució. Jurídicament, però, des d'ahir el Reus ja és oficialment propietat dels seus socis i sòcies. Pel que fa al futur dels actuals dirigents, un cop no són representació de cap SAE, el president del Reus, Ramon Alabart, ha declarat al portal reus24.com que "es convocarà una roda de premsa per explicar-ho tot amb detalls. El que és segur és que farem aquesta temporada una assemblea per explicar als socis tots els comptes de l'entitat fins al moment i el pressupost de la propera temporada, així com aprovar la fusió amb el Santes Creus per beneficiar-nos mútuament dels equips de base".

Respecte la seva figura, Alabart ha manifestat la seva clara intenció de "deixar el club en quant això estigui completament solucionat. Llavors arribarà el moment que hi hagi un nou president. El que és segur és que la persona que vingui es trobarà tot perfectament en funcionament, amb els recursos que pot generar el club, però com sempre s'haurà de vigilar de no estirar més el braç que la màniga".

stats