Esports Futbol 15/07/2013

Thiago: “Guardiola m’ha donat molta confiança”

El ja exjugador del Barça ha expressat en aterrar a Munic la seva "felicitat" per l'inici d'aquesta etapa. Thiago Alcántara ha admès que Guardiola ha estat molt important per al seu fitxatge. "Pocs tècnics al món tenen les seves capacitats", ha assegurat

Isaac Lluch
1 min

BERLÍNThiago Alcántara ja se sent de ple jugador del Bayern. Poc temps després d’haver aterrat a Munic, l’exmigcampista del Barça ha declarat la seva felicitat per l’inici d’aquesta nova etapa al costat de Pep Guardiola. “Si hi ha un dia a la vida en que un pot ser completament feliç, llavors és un dia com avui”, ha indicat l’hispanobrasiler en una entrevista als mitjans oficials del Bayern.

Thiago ha raonat breument que els motius del seu fitxatge són “per la història d’aquest club, que des de fa molts anys està entre els millors del món. A més és un equip que juga molt bon futbol. Crec que l’arribada de Pep Guardiola donarà un impuls afegit”.

El centrecampista internacional ha destacat que la presència del tècnic català al Bayern ha influït definitivament en la seva arribada a la Bundesliga: “Ens coneixem des de fa molt temps. És un entrenador que em dóna molta confiança. Sóc un gran fan de l’estil en què fa a jugar a futbol. Hi ha molt pocs tècnics al món amb les seves capacitats. Ha estat segur un important motiu per venir cap a Munic”.

Thiago ha admès que l’ara seu company Javi Martínez també li ha explicat meravelles tant del Bayern com de Munic. “Me n’ha informat molt bé. Munic és una ciutat espectacular amb un encant magnífic i una gran excitació pel futbol. Em prenc aquesta aventura amb moltes ganes i espero jugar molts partits i poder repetir els títols de la temporada passada, ha conclòs l’exblaugrana.

stats