Espanyol
Esports Futbol 05/02/2013

Víctor Sánchez: "Aguirre era l'entrenador que necessitava l'Espanyol"

El migcampista reconeix que el tècnic mexicà ha estat clau per capgirar la dinàmica de resultats però frena l'eufòria de l'afició, recordant que encara s'han de sumar punts per aconseguir la permanència

Efe
2 min
Víctor Sánchez en roda de premsa a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsVíctor Sánchez ha assegurat aquest dimarts que amb la bona dinàmica de l'equip ara sembla que poden "guanyar qualsevol" perquè no tenen "por de ningú" i ha apuntat que tot és fruit "del treball, l'esforç i el sacrifici de la plantilla durant molts dies".

El futbolista ha destacat la tranquil·litat de l'equip en veure's fora dels llocs de descens: "Ara sabem que cada partit que ens queda és molt important, i ens vénen rivals d'un nivell molt alt, però no és una final com abans, quan semblava que si perdíem s'acabava el món", ha reflexionat.

L'arribada de l'entrenador Javier Aguirre ha estat, per a Víctor Sánchez, clau. "No som el mateix equip que fa tres o quatre mesos. Si ens fixem en el canvi és clar que era el tècnic que necessitava l'Espanyol per aconseguir-lo. Al final els resultats són els que manen en el futbol", ha asseverat.

El migcampista, no obstant això, ha frenat l'eufòria: "No podem caure en l'eufòria. Hem de sumar els punts per a la salvació com més aviat millor i a partir d'aquí ja veurem. I ens costarà més de sis jornades arribar a aquesta xifra. L'exemple el tenim en l'any passat, anaven molt bé les coses i al final no vam poder ficar-nos en els llocs europeus", ha subratllat.

Respecte al pròxim rival, l'Athletic de Bilbao (diumenge, 19:00 hores), el migcampista ha explicat que els espera "un equip molt dinàmic, molt ben situat en defensa". "Anirem a San Mamés a donar-ho tot, a plantar cara, en la mateixa línia que els últims partits que estem disputant", ha afegit.

A nivell personal, Víctor Sánchez ha confessat que se sent un jugador "important" en aquest Espanyol de Javier Aguirre: "El tècnic m'està donant confiança i estic tenint molts partits. Sempre intento ajudar l'equip al màxim i espero tirar aquesta situació endavant", ha recalcat.

stats