PRIMERA DIVISIÓ
Esports 09/04/2012

La crida de Guardiola a rebaixar l'eufòria en les 10 frases més destacades

Guardiola ha parlat durant 37 minuts en roda de premsa amb un objectiu ben clar: rebaixar l'eufòria que viu el barcelonisme

Ara
2 min
Pep Guardiola durant la roda de premsa al Camp Nou

BarcelonaEl tècnic de Santpedor ha ofert una roda de premsa d'aquelles llargues i històriques en què deixa clar un missatge en un moment clau. Durant la roda de premsa s'han vist moments divertits, com quan li han preguntat sobre la puntada de peu de Pepe a Arbeloa, però en general ha sigut una roda de premsa en què ha deixat clara una idea: si el Barça es deixa endur per l'eufòria la Lliga serà del Madrid. Aquestes són les frases més destacades:

1. "En tota la història de la Lliga, ningú ha remuntat 10 punts al Madrid. Ara sembla que ja ho tenim i és una tasca dificilíssima".

2. "Es dóna per fet que guanyarem el partit al Camp Nou i aquí ens equivoquem. Aquests tres punts que ja sumem els haurem de guanyar".

3. "No m'agradaria que, com a club, cometéssim l'error de pensar que, remuntats sis punts, ara retallar-ne quatre més és fàcil..."

4. "Ja saben què han de fer: somriure poc i córrer més. En aquesta plantilla durant aquests anys hi ha hagut molt poca relaxació".

5. "No vull que ara comencem a mirar-nos el melic i a deixar de fer les coses que ens han portat fins aquí. M'interessen les nostres matemàtiques, no les que es fan a 600 quilòmetres".

6. "Aquests quatre anys no han servit per educar la gent. Ja veureu, si fem un empat, com tornaran les crítiques".

7. "La història d'aquest club ens demana seguir sent humils. No estem fets per creure'ns els millors".

8. "No sé quin llibre d'autoajuda llegeix la gent per pensar que ho guanyarem tot d'aquí fins al final. Si no estem preparats, tindrem un ensurt".

9. "Hi ha més possibilitats de fallar en els propers partits que de no fallar. Encadenar 15 victòries és dificilíssim".

10. "No m'agradaria viure el que vam viure nosaltres quan es va guanyar 2-6 al Bernabéu: veure un club que ja dona per fet que guanyava i després perdia".

stats