Esports18/09/2011

El Barça Intersport no es deixa sorprendre per l'Anaitasuna (23-35)

El conjunt blaugrana ha superat el navarrès per dotze gols de diferència en un partit on els catalans han dominat durant els seixanta minuts

BarcelonaEl Barça Intersport segueix líder. El conjunt blaugrana ha superat l'Helvetia Anaitasuna per 23-35 en un partit que no ha tingut gens d'història ja que en els primers trenta minuts el Barça ja manava en el marcador: 10-19.

A la represa els de Xavi Pascual no han abaixat el ritme i això ha fet que agafessin el primer gran avantatge, 22-32, a pocs minuts per acabar un partit molt controlat i que no ha deixat marge per a la sorpresa.

Cargando
No hay anuncios

El Barça Intersport segueix líder, empatat amb l'Atlètic de Madrid, el Conca i el CAI Aragó, però està situat en la primera posició per la diferència de gols.