FUTBOL SALA
Esports 08/08/2013

Aparten de la selecció catalana de futbol platja un jugador per mostrar una samarreta a favor de la independència

Jeroni Rañé va celebrar un gol contra Itàlia mostrant una samarreta amb el següent missatge: "Ells van guanyar la guerra, nosaltres guanyarem la pau. Freedom for Catalonia"

N.g.
1 min

BarcelonaJeroni Rañé, jugador de futbol platja, ha estat apartat de la selecció catalana d'aquest esport "per un acte d'indisciplina", segons ha justificat la Federació Catalana de Futbol ha través d'un comunicat.

Rañé, durant el partit que aquest dimarts va enfrontar la selecció catalana contra la italiana –Itàlia va guanyar 5-8–, va celebrar un gol mostrant una samarreta amb el següent missatge a la part davantera: "Ells van guanyar la guerra, nosaltres guanyarem la pau". A la part del darrere de la samarreta hi deia: "Freedom for Catalonia".

La Federació Catalana de Futbol l'ha apartat de la selecció de manera temporal perquè assegura que Rañé no ha fet cas de les normes. Segons la FCF, Rañé –com tots els jugadors de la selecció– representa una institució i no pot fer cap reivindicació a nivell individual aprofitant el ressò de la selecció catalana.

El comunicat diu que: "La Federació Catalana de Futbol es desvincula dels motius exposats pel fins ara jugador de la Selecció Catalana de Futbol Platja, Jeroni Rañé, arran dels fets succeïts en el partit d'ahir entre les seleccions de Catalunya i Itàlia.

La FCF vol manifestar que el fet d'apartar aquest jugador de la Selecció respon a motius d'indisciplina mostrats per Rañé envers a la FCF, als seus directius i a la Selecció a la finalització del partit.

Des de l'entitat federativa es vol deixar clar el compromís i implicació de la FCF envers als símbols i a l'esport català a través de les seves Seleccions Catalanes".

stats