Curses de Muntanya
Esports 11/11/2013

"Ser lliure és no seguir ningú": Kilian Jornet a 'Instint' en 10 frases

El corredor de muntanya ha intentat resumir la seva filosofia vital amb l'ajuda d'Albert Om

àlex Gozalbo
2 min

BarcelonaKilian Jornet ha protagonitzat aquest dilluns una conferència a 'Instint', un atrevit cicle de conferències ha reunit més de 900 persones a la sala Barts de Barcelona. El corredor de muntanya ha intentat resumir la seva filosofia vital amb l'ajuda d'Albert Om. Les 10 frases més destacades són:

1. "Ser lliure és no seguir ningú. Hi ha gent que em segueix i a la qual inspiro, però no m'han d'imitar. Hem de ser responsables de tot el que fem".

2. "L'instint té a veure amb la llibertat i la llibertat, amb la felicitat. La vida sense buscar estar contents no té sentit".

3. "Som els nostres somnis. La meitat som ossos i l'altra meitat, il·lusions. Els nens tenen somnis i els adults els acostumen a perdre".

4. "A les ciutats la gent corre massa. Sembla que té molt clar què ha de fer i segueix unes rutines sense pensar. Has de ser tu el que decideixi cada passa que dóna".

5. "La por és necessària, és un avís que ens recorda que encara no estàs preparat per fer una cosa. La incertesa és el suc de la vida".

6. "La solitud és imprescindible. Sóc una mica asocial i puc estar dos o tres mesos sense veure ningú. Les últimes setmanes, per exemple, he vist més neu que persones".

7. "Fracassar és no intentar les coses, no atrevir-te. La clau és aprofitar el moment i gaudir-lo, donar-li valor al present".

8. "No necessitem tantes coses per viure. Creiem que la memòria ens fallarà i donem valor emocional als objectes".

9. "Vivim amb massa soroll. No som capaços d'absorbir tanta informació i el soroll ens contamina".

10. "Sóc un enamorat de la natura i cada vegada es va quedant més petita, arraconada en parcs. Som una espècie egoista".

stats