Ciclisme

L'exciclista Carles Torrent i Gerard Ferraté dirigeixen l'equip

La selecció catalana de ciclisme torna a ser convidada a la Volta a Chiapas per tercer cop consecutiu

Sis corredors, entre els quals, com sempre, hi ha joves, han viatjat a Mèxic per competir en una prova en què Sergi Escobar va aconseguir una victòria d'etapa l'any 2009

La selecció catalana de ciclisme ja ha viatjat per fins a a Mèxic en motiu de la celebració de la Volta a Chiapas, on tornen a estar convidats per l'organització. Per la prova que comença aquest dimarts, l'equip torna a barrejar joves i veterans que combinen la ruta amb el ciclisme en pista com Sergi Escobar o Antoni Miguel. Completen el grup Airan Fernández, Josep Betalú, Adrià Valls i Jordi Simón, l'únic que té contracte professional assegurat per 2012 amb l'equip Andalucía-CajaGranada, que tot i així podria perdre la categoria.

És la tercera vegada consecutiva que el conjunt català viatja fins a terres mexicanes, on sempre hi ha portat un grup de joves que poguessin començar a agafar ritme de cara a la temporada següent en unes condicions climàtiques més favorables. Amb tot, els resultats tampoc han estat dolents, ja que l'any 2009 el medallista olímpic Sergi Escobar va guanyar una etapa en solitari, i també diversos corredors com Antoni Miguel o Marc Vilanova han signat bones classificacions generals.

Més continguts de