HANDBOL
Esports 26/03/2014

El Fraikin Granollers empata un partit que l'Ademar tenia guanyat (22-22)

L'Ademar ha començat el partit més connectat però en l'últim segon Schulz ha fet una aturada transcendental i Grundsten ha aconseguit un gol al contraatac

GranollersEl Fraikin Granollers i l'Ademar han empatat en un partit molt dur i igualat que no s'ha decidit fins a l'últim segon amb una aturada transcendental de Schulz i un gol de Grundsten al contraatac.

L'Ademar ha començat el partit més connectat que el Granollers, i en els primers minuts ha obert un forat de 3 gols (2-5, m.7). El tècnic local, Toni García, ha sol·licitar temps mort per ordenar el seu conjunt, i ho ha aconseguit.

La reacció del Granollers no s'ha fet esperar i amb un parcial de 4-0 s'han posat per davant en el marcador (6-5, m.11). L'equip català ha començat a polir la seva millor arma, la defensa, i els lleonesos han començat a tenir molts problemes en la seva línia ofensiva. S'hi han estat 7 minuts –del 7 al 14– sense poder batre la porteria de Matías Schulz.

El partit era d'allò més igualat i amb poca qualitat en els atacs a les dues àrees, amb molts errors. Conforme passaven els minuts, el Granollers s'estancava en tasques ofensives i no aconseguia trobar la porteria defensada per Llamazares. Un parcial de 0-4 favorable a l'Ademar (9-12, m.27) ha pressionat els locals, que no han marcat en vuit minuts. El Granollers ha pogut reaccionar en els últims minuts de la primera meitat i ha aconseguit arribar al descans amb empat a dotze.

El segon temps ha arrencat completament diferent al primer. El Granollers ha sortit amb les piles més carregades i ha aconseguit un parcial de 4-1 en quatre minuts (16-13, m.34), fet que ha provocat que el tècnic visitant, Daniel Gordo, demanés temps mort.

El Granollers ha pogut controlar durant uns minuts la diferència de 2-3 gols amunt, però amb el bon treball defensiu i l'eficiència en atac dels lleonesos han aconseguit posar-se per davant en el marcador (18-19, m.49).

El partit estava sent molt dur i el desgast es notava cada vegada més en els jugadors, però no es podien permetre abaixar els braços, perquè els dos equips tenien els seus objectius europeus en joc. S'ha arribat als últims sis minuts de partit amb l'Ademar dos gols amunt en el marcador (19-21, m.54) i amb més optimisme a la banqueta visitant que a la local.

Els porters han estat els grans protagonistes en els últims instants del partit, amb un 40% de parades, i les errades en atac han deixat pràcticament sentenciat el partit. L'Ademar guanyava d'un i tenia l'última possessió del partit, però un llançament que ha aturat Schulz ha propiciat un contraatac que ha culminat Grundsten en l'últim segon i ha donat un empat (22-22) miraculós per al Granollers, que podria caure en la tercera plaça si Logronyo guanya el seu partit.