HANDBOL
Esports 29/09/2012

El Fraikin Granollers no té cap opció a Aranda de Duero (31-26)

Els homes de Toni García han caigut a la pista d'un recent ascendit per culpa d'una mala segona part

Un partit del Fraikin Granollers

BarcelonaEl Villa de Aranda ha sumat avui la seva segona victòria de la temporada en imposar-se per 31-26 a un Granollers que no ha sabut frenar la reacció dels burgalesos a la primera meitat.

Els homes de Toni García s'han ensorrat en els primers minuts de la segona part i els ha sigut impossible tornar a situar-se dins del partit. El Villa de Aranda, que acaba de pujar a la màxima categoria, ha sumat el segon triomf de la temporada i supera els vallesans en la classificació.

Els 7 gols de Raúl Campos i els 6 de Malasinskas no han sigut suficient per a un Granollers que la propera jornada té una altra gran prova contra el Conca.