HOQUEI PATINS
Esports 28/10/2012

El Liceo, líder en solitari de l'OK Lliga

L'empat entre el Vic i el Moritz Vendrell (4-4) deixa el conjunt gallec al capdavant de la classificació amb 12 punts en quatre jornades

Ara
1 min

BarcelonaEl Coinasa Liceo és el primer líder en solitari de l'OK Lliga. Els gallecs, que sumen per victòries els partits jugats, s'han beneficiat de l'empat entre el Vic i el Moritz Vendrell d'aquest dissabte. El matx, que va acabar amb empat a 4, va significar que els vigatans rebessin els seus primers gols en contra de la competició i que quedessin ambdós amb 10 punts.

El Barça, per la seva banda, va superar amb més problemes dels previstos un Lloret molt combatiu. El triomf, per 4-2, permet als blaugranes sumar tres punts més i quedar-se amb nou punts. Els mateixos que té l'Igualada, que va golejar per 6-0 un Alcoi que tan sols fa una jornada va superar el Barça. Més avall a la classificació es troben el Blanes i el Noia, que van superar el Shum Grupo Maestre de Maçanet (6-3) i el Vilanova (3-2).

D'altra banda cal destacar els triomfs del Reus (6 a 3 al Voltregà) i el primer triomf de la temporada de l'ICG Software Lleida, que va superar per un clar 8-3 el Sant Feliu.

stats