Fórmula 1
Esports 20/04/2012

Force India anuncia que sí que correrà la cursa d'aquest diumenge a Bahrain

Malgrat tot no participarà en els segons entrenaments lliures adduint que la primera sessió ha estat "molt completa"

Ara
1 min
El Force India de Nico Hulkenberg

BarcelonaForce India ha desmentit els rumors que asseguraven que l'equip no disputaria la cursa d'aquest diumenge a Bahrain.

Tot i així, Bob Frenley, director de l'equip, també ha dit que no participaran el els segons entrenaments lliures adduint que la primera sessió ha estat "molt completa, ja que hem provat els dos tipus de pneumàtics".

L'equip indi ha demanat poder marxar amb antel·lació per arribar a l'hotel abans que es faci fosc. El motiu és que el seu allotjament és a prop d'una zona habitual de manifestacions i no volen comprometre la integritat de cap dels seus empleats.

El director de l'equip ha donat les gràcies al govern de Bahrain per garantir la seguretat de tots els membres de l'equip. "Estem veient que es vol assegurar el benestar i la comoditat de tothom i aquest és l'objectiu clau per nosaltres. Hem tingut problemes, com tots vostès saben, i ens hem d'assegurar que l'equip se sent còmode i en això és en el que estem treballant. la nostra plantilla està totalment compromesa a treballar per a la qualificació i la carrera".

stats