Publicitat
Publicitat

MOTOCICLISME

Rossi desitja que Pedrosa estigui de tornada el més aviat possible

Lorenzo demana calma a l'afició pel cas Simoncelli

El pilot mallorquí diu que Simoncelli ja ha après la lliçó de cara al futur i que l'afició no ha de crear un ambient més tens del que hi ha

Jorge Lorenzo va ser un dels primers pilots que es va mostrar crític amb l'agressivitat i les maniobres de Marco Simoncelli. Tot i això, veient que l'ambient s'ha enrarit, fet que ha provocat que Simoncelli hagi demanat protecció des que va aterrar a Barcelona, el campió del món demana calma a l'afició. "Hem parlat molt sobre el tema. La gent ha d'estar tranquil·la diumenge. Simoncelli ja ha entès què ha de fer en el futur", ha comentat Lorenzo, que ha destacat: "El més perjudicat és en Dani. Es perdrà aquest gran premi i potser a Silverstone no estarà al 100%. Esperem que torni el més aviat possible".

Per a Lorenzo, "no s'ha d'exagerar la situació" amb Simoncelli. "Tothom ha comès errades en el passat. Ell ho ha reconegut, ho ha entès i ja sap què ha de fer en el futur. La gent ha d'estar calmada, no crear un escenari pitjor".

Qui també ha parlat de Dani Pedrosa ha estat Valentino Rossi: "És trist perdre's un gran premi, però més el de casa teva. Li desitgem sort i l'esperem el més aviat possible, tant de bo estigui de tornada a Silverstone". L'italià ha reconegut, a més, que ara, amb l'electrònica i els canvis en la reglamentació, és molt més difícil avançar que abans i que, per tant, cada cop que es decideix fer un avançament, es prenen més riscos que anys enrere.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT