Atletisme
Esports 17/02/2013

Oscar Pistorius prepara la seva defensa per a la vista sobre l'assassinat de la seva nòvia

Reeva Steenkamp serà incinerada aquest dimarts, dia en què està prevista una vista al Tribunal de la Magistratura de Pretòria en què es decidirà la concessió o no de la llibertat sota fiança per a l'atleta

àlex Gozalbo
1 min
Oscar Pistorius

BarcelonaOscar Pistorius i Kenny Oldwage, el seu advocat, estan preparant la defensa per a aquest dimarts, dia en què està prevista una vista al Tribunal de la Magistratura de Pretòria en què es decidirà la concessió o no de la llibertat sota fiança per a l'atleta, acusat d'assassinar amb premeditació la seva nòvia.

Reeva Steenkamp serà incinerada aquest dimarts. La seva família ha anunciat aquest diumenge que el cos de la model ha arribat a la seva ciutat natal, Port Elizabeth (Sud-àfrica).

El diari sud-africà 'City Press' ha publicat aquest diumenge que la policia sud-africana va trobar un bat de criquet ensangonat a casa de l'atleta. La família d'Oscar Pistorius va emetre divendres passat un comunicat en què negava que la mort de Reeva Steenkamp fos un assassinat i demanava unes oracions per a ella i la seva família.

stats