Esports25/10/2015

La Reial Societat fa festa grossa i provoca la destitució d'Alcaraz al Llevant (0-4)

ValènciaEl Llevant ha caigut golejat per 0-4 amb la Reial Societat. L'equip granota, després de derrotar el Vila-real i jugar un bon partit a Madrid, ha ofert la seva pitjor imatge. Carlos Vela ha fet el 0-1 ja als 8 minuts de joc i abans del descans, Agirretxe ha marcat el 0-2 quan l'equip valencià intentava reaccionar.

A la segona part, l'equip de David Moyes ha aconseguit més gols malgrat que el Llevant ho ha intentat. Els bascos escapen del fons de la classificació gràcies al 0-3, d'Illarramendi als 82 minuts i un segon gol del mexicà Vela als 84 minuts. El Llevant segueix en zona de descens.

Cargando
No hay anuncios

Aquesta derrota ha provocat la destitució del tècnic del Llevant, Lucas Alcaraz.