Rugbi
Esports16/01/2011

La Santboiana no pot donar la sorpresa i perd contra un líder, La Vila, que té el títol a tocar (18-30)

Malgrat la derrota, els catalans s'han vist beneficiats de l'ensopegada de l'Alcobendas; i tenen 5 punts d'avantatge respecte el descens quan només falten 3 jornades

BarcelonaBruce Hemara no ha pogut fer vàlida aquella dita que diu: “entrenador nou, victòria segura”. El tècnic neozelandès, que debutava aquest diumenge a la banqueta de la Santboiana, ha vist com el seu equip perdia contra el líder del campionat, el RC La Vila (18-30).

Ha estat una victòria molt clara dels valencians, que han arribat a tenir un avantatge de 24 punts a la segona meitat (6-30), tot i que els locals han pogut maquillar el resultat als darrers minuts de partit.

Cargando
No hay anuncios

Abans d'aquest enfrontament, el Baldiri Aleu ha guardat un minut de silenci en memòria de Miquel Ripol; para dels ex-jugadors de la Santboiana Oriol i Roger Ripol; i de l'actual jugador Dani Ripol.

Amb aquesta derrota la Santboiana continua molt a prop de les zones de descens, tot i que amb un coixí important respecte el Sanitas Alcobendas (5 punts), quan tan sols queden 3 jornades per acabar la lliga. I és que l'Alcobendas ha encaixat una nova derrota al camp de l'AMPO Ordizia (45-27).

Cargando

D'altra banda, el CR La Vila ha deixat pràcticament sentenciat el títol, ja que té 9 punts d'avantatge respecte el Cetransa El Salvador i l'Ordizia; malgrat que els bascos tenen un partit menys.

De la resta de la jornada cal destacar la victòria del Cajasol Rugby Ciencias sobre el Bizkaia Gernika (38-25) que deixa pràcticament salvat l'equip andalús. Mentre el CAU València, que perdrà la categoria, ha encaixat una nova derrota al camp del Pégamo Bera Bera (52-10).