HOQUEI PATINS
Esports16/09/2012

La selecció espanyola d'hoquei patins, plena de catalans, guanya el seu setè títol europeu consecutiu

Espanya supera Portugal (5-4) amb gols de jugadors catalans: tres de Jordi Bargalló i dos de Pedro Gil. L'equip titular l'han completat Sergi Fernández, Marc Gual i Jordi Adroher

LisboaLa selecció espanyola d'hoquei patins ha aixecat el seu setè títol europeu consecutiu d'hoquei patins després de superar per 5-4 Portugal en una dura final que s'ha decidit en els últims segons de joc.

Els dos combinats han arribat invictes a la final del campionat després de superar els altres cinc equips participants: Itàlia, França, Alemanya, Suïssa i Anglaterra.

Amb un resultat de 2-3 a favor de Portugal en el primer temps, el combinat estatal ha aconseguit els seus punts gràcies a Pedro Gil (minuts 12 i 38) i de Bargalló (minuts 15, 31 i 40), mentre que per a Portugal han marcat Valter Neves (minut 1) i Reinaldo Ventura (minut 7, 12 i 38).

Cargando
No hay anuncios

La selecció estatal s'ha hagut d'esforçar al màxim per aconseguir el triomf. Un penal convertit per l'equip local –que en cas d'empat hagués guanyat el campionat pels punts– ha estat a punt d'evitar el triomf d'Espanya, ja que a falta de dos minuts per al final el resultat era de 4-4.

Però quan només faltaven uns segons per al final, Bargalló ha fet el gol que donava al triomf a la selecció espanyola.