Esports01/05/2016

El Vilafranca topa contra el Barcelos i els àrbitres a la final de la CERS (6-3)

BarcelonaEl CP Vilafranca no ha pogut guanyar la Copa de la CERS després de perdre la final contra els amfitrions, els portuguesos del Barcelos, per 6-3. Malgrat un bon inici de final, l'equip català ha topat contra un rival efectiu a la primera part i un arbitratge casolà.

Rocasalbas ha colpejat primer, als dos minuts, però Hugo Costa ha empatat ràpidament (min 6). En un inici boig de partit, Joan Vázquez ha fet l'1-2, però el Barcelos ha empatat amb un penal de Luis Querido. Fins a la fi del primer temps, el Barcelos ha trencat la final amb els gols de Costa, un altre penal dubtós de Querido i Guimaraes (5-2).

Cargando
No hay anuncios

El Vilafranca ha reaccionat a la segona part amb un gol de Rocasalbas (5-3), però tots els intents per tornar a marcar han topat amb una defensa dura, el porter i els àrbitres. Al final, Querido, de nou ha sentenciat amb el 3-6. El Barcelos suma la segona Copa de la CERS (el 1995 va derrotar el Tordera) i el Vilafranca torna amb la satisfacció de la seva primera final europea.